SHUFU CUISINE

SHUFU CUISINE Lekker & Snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 213 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shufu Cuisine. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2022 om 19:26 Preciessss op tijd Heerlijke soep / sushi / salade we hebben weer genoten
23 jan 2022 om 19:03 Warm, op tijd, lekker eten
21 jan 2022 om 19:10 Lekker eten en super vriendelijke bezorgster
9 jan 2022 om 22:34 Precies op de juist aangegeven tijd bezorgd! Heerlijk eten wat goed warm was en de sushi is lekker vers. Je betaald wat meer maar het is het zeker waard voor je geld. Vriendelijke bezorgster. Echt een aanrader!
6 jan 2022 om 23:04 Bezorging prima. Eten lekker, maar te weinig voor dat geld.
5 jan 2022 om 22:02 Heerlijk!
2 jan 2022 om 20:45 Het eten was weer voortreffelijk! Heerlijke verse sushi vol met smaak en de warme gerechten waren super warm en lekker. Je betaald hier wel wat meer in tegenstelling tot andere zaken, alleen is hier de kwaliteit zeker naar! Nooit meer anders dan hier
30 dec 2021 om 21:27 Wel prima sushi maarja 40 euros voor een bakje eten, zo kan ik ze ook verdienen gouden handel! Voor ons niet weer.
30 dec 2021 om 11:28 Absoluut voor herhaling vatbaar
29 dec 2021 om 22:39 Bezorgen duurde lang, maar het heerlijke eten maakte dat helemaal goed!
19 dec 2021 om 20:18 Heerlijk en precies op tijd conform afspraak
18 dec 2021 om 22:04 Delivered quick and the food was hot and delicious. I will definitely order again.